Preloader image
island-riddles-hyva-tietaaisland-riddles-valkoinen

Hyvä tietää

kuinkas sitten kävikään
island-riddles

Lounaat ja eväät

 

Seikkailessa tulee aina nälkä ja jano! Pakkaa mukaan kunnon eväät ja vesipullot – tai ilmoita varauksen yhdeydessä, että tarvitsette murkinaa. Paikalliset kalastajat Jörre ja Johanna Kellgren laativat tilauksesta herkulliset retkieväät, jotka saatte mukaan metsään lähtiessä. Saaren ravintolat ovat talviunilla veneilykauden jälkeen, älä siis unohda varautua seikkailun tärkeään osaan: evästaukoon!
(myös nuotiopuita on saatavilla, kysythän varauksen yhteydessä)

island-riddles-lounas
island-riddles
kuinkas sitten kävikään

Lähtö ja maali

 

Seikkailu alkaa Pellingin kyläkaupalta, Söderby-Bodenista. (os. Vanha Söderbyntie 44, 07390 Suurpellinki*) Kaupalla saat opastuksen reitille, ja sen jälkeen liikut omin avuin maastossa. Noin 3.5 kilometrin mittainen polku vie 2–3 tunnin vaellukselle saaristoluontoon. Peli päättyy korkealle näköalakalliolle Suomenlahden rannalle. Siellä laavulla on hyvä syödä eväät ja käydä vaikka huuhtomassa tassut meressä.

 

Varaamme reitin kerrallaan vain yhden ryhmän käyttöön. Voitte siis nauttia luonnosta ja toistenne seurasta ilman häiriöitä ja hoppua, ja maaliintulolaavukin on varattu pariksi tunniksi vain teille. Ryhmän ihanteellinen koko on enintään kuusi henkilöä – mutta ei hätää jos teitä on enemmän: voimme lähettää seikkailijat matkaan pienempinä ryhminä.

kuinkas sitten kävikään
kuinkas sitten kävikään
island-riddles

Ikäsuositus

 

Suositeltu vähimmäisikä on 6 vuotta mutta myös nuoremmat lapset saavat osallistua, tässä te vanhemmat tunnette lapsenne parhaiten. Alle 3 vuotiaat lapset osallistuvat ilmaiseksi ja saavat mielellään tulla mukaan, parhaiten se onnistuu kantoliinassa tai kantorepussa, rattaita emme suosittele. Ryhmässä jossa on alle 16 vuotiaita tulee aina olla yksi täysi-ikäinen mukana.

island-riddles
island-riddles-varusteet
kuinkas sitten kävikään

Varusteet

 

Seikkailemme ulkona – pukeuduthan sään mukaan! Et tarvitse mitään erikoisvarusteita, vain mukavat kengät ja seurueelle yhden kännykän, jolla pääsee nettiin. Saat kaupalta lähtiessä mukaan repun jossa on muut pelivarusteet. Meiltä voit lainata tarvittaessa sadeviittoja. Muista vesipullo ja eväät!

kuinkas sitten kävikään