fbpx
Preloader image
kuinkas sitten kävikään

Hyppää Muumipeikon ja Mymmelin matkaan ja tule Pellinkiin

 

Ensimmäinen tehtäväsi on saapua kotisaarellemme Pellinkiin. Se on helppoa. Vaikka Pellinki onkin ulkosaaristossa, selviät meille kuivin tassuin. Noin 80 km matka Helsingistä taittuu Porvooseen saakka moottoritietä pitkin, ja siitä eteenpäin ajellaan kauniilla saaristotiellä ja Pellingin lossilla. Kuinkas sitten kävikään -seikkailurata alkaa Söderbyn kaupalta, Suur-Pellingistä, keskeltä kauneinta saaristomaisemaa (os. Vanha Söderbyntie 44, 07390 Suurpellinki) Oma auto on kulkupelinä kätevin, mutta voimme järjestää sinulle myös kuljetuksen bussilta Tirmon lauttarannasta. Lisätietoja täältä >>

 

Lähtöpaikalla saat mukaasi Muumikirjan ja ensimmäisen tehtävän vihjeen. Tehtäviä ratkaisemalla liikutte itsenäisesti koko matkan maaliin. Osa tehtävistä vaatii nokkeluutta ja sopii niin aikuisille kuin vanhemmille lapsillekin, mutta kaikkien osallistujien on pystyttävä kävelemään noin 3,5 km matka polkuja pitkin maastossa. Reitti on toteutettu suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi eikä kielivalintaa tarvitse tehdä etukäteen. Kaikki vihjeet ovat kolmella kielellä.

 

Mitä muuta olisi hyvä tietää? Se selviää täältä >>

VARAA SEIKKAILUSI TÄSTÄ
kuinkas sitten kävikään
island-riddles-kuinkas-sitten-kävikään

“Hauska tapa kokea lapsuuden lempikirja luonnossa. Loistava yhdistelmä reippailua, luovuutta ja nokkeluutta. Ulkoilma seikkailu kaiken ikäisille”

 

Björn Stenholm, Senior Advisor at Johtajuustaito.fi Oy

Varaa seikkailusi tästä!

Valitse ensin osallistujat ja päivämäärä. Päivämäärän kohdalla näet vapaat aloitusajat. Tämän jälkeen pääset kassalle lisäämään lounaat ja maksamaan.
Hinnat:
Aikuiset 25€, Lapset 20€, Taaperot 0-3 ilmaiseksi

Island Riddles oppaan kanssa